Etiquetes

Tempus fugit

Tempus fugit

Fa molt temps vaig trobar en un anunci de rellotges el text del qual cito literalment:

“Time is something we all have in common. We are all given the same 24 hours a day. What makes us different from one another is how we spend that time. What we do. What we don’t do. Even how we tell time.”

Aquest text ha centrat la meva vida des de que el vaig descobrir, i ho sento per al que no estigui d’acord, però els fets em donen la raó. Les persones d’èxit, els bons professionals, ho són per que el seu temps l’han utilitzat molt diferent a la resta dels mortals. També hi pot influir la sort. Però segur que la condició necessària però no suficient és el bon us del recurs del temps. Recurs que és limitat i igual per a tots. Hi ha milers d’exemples.

Nosaltres podem escarxofar-nos en el sofà i badar veient un programa escombraria al televisor, o podem estar estudiant, o llegint. El resultat pot ser molt diferent.

Podem passar-nos tot el dia en el FaceBook o bé podem estar confeccionant una pàgina web. Si ho volem ho podem fer. El resultat pot ser molt diferent.

Ens podem passar tot el dia al bar o passar-nos el dia llegint alguna cosa de profit. El resultat pot ser molt diferent.

I així fins a l’infinit. Com diu el text: tots tenim les mateixes hores al dia, el que ens fa diferents uns dels altres és com les utilitzem. Perdoneu, però algú ho havia de dir.

Anuncis